Hei,

Tämä viikko on tuntunut ajoittain todella kesäiseltä.Useana iltana olen työpäivän jälkeen istutellut kukkasia. Eilen maahan menivät kaksi äitienpäiväruusua. Vietimme tänä vuonna äitienpäivää Pariisin reissulla. Niinpä, ymmärrettävästä syystä, mies ei tuonut minulle äitienpäiväkukkaa. Halusin kuitenkin kukkapenkkiin äitienpäiväruusun edellisvuosien ruusujen viereen, ja omatoimisena ostin ruusun äitienpäivän jälkeen. Ostaessani ruusun ystävällinen myyjä antoi kaupan päälle toisen äitienpäiväruusun, jonka istutin samaan penkkiin kukassa olevan ruusun ja edellisvuosien ruusujen kanssa. Hieman mietityttää saadaanko vielä yöpakkasia. Asustelemme harjulla kahden järven välissä. Luotan, että kukkani kestävät tulevat yöt. Tarvittaessa peittelen, jos oikein kylmää lupaavat.

Aikaisemmassa postauksessani lupailin laittaa kuvaa alppiruusustani ja tässä se nyt tulee. Alppiruusuni on matalakasvuista mallia, muistaakseni kotimainen taimi, jonka ostin toissa keväänä. Olen istuttanut sen hyvin karuun paikkaan. Hiekkaa on ymparillä selvästi enemmän kuin multaa. Viime kesänä sain naapurilta vuorenkilpiä, jotka istutin aikas lähelle alppiruusua. Sitkeitä ovat, kasvavat liki pelkässä hiekassa. En erityisesti tykkää noista vuorenkilvistä, mutta nykyiseen paikkaan ne mielestäni sopivat.



Toiseen lempiaiheeseeni lasten vaatteisiin... Olen tänä keväänä ostanut Ilona Rantasalmen kaksi iloisella kuosilla varustettua T-paitaa poitsulle. Tuon pilvipaidan ostin tällä viikolla. Mielestäni nuo kuosit ovat todella herkullisia. Tuon pilvipaidan kanssa pitää vaan olla varovainen, ettei sotke sitä ensimmäisellä käyttökerralla vaikka mansikalla tai tomaatilla, joita on sitten hankalampi saada paidasta pois.