Tänään saapuivat Fb:n lastenvaatekirpparilta huutamani POP:in housut. Tykkään kovasti POP:in kuoseista. Ovat vain uutena aikas arvokkaita ostettavia.




Kuva on otettu meidän pihamaalla pihapenkin päältä. Pihalla olenkin yhdessä Aamoksen kanssa puuhaillut yhtä sun toista lähipäivinä. Tänään istutin siilikuusen tuonne takapihalle. Sen vierestä löytyy matala alppiruusu, joka on vasta parisen vuotta vanha, mutta on kukkinut hienosti joka ikinen kevät. Pitäisikin varmaan kuvata ja laittaa se tänne töllisteltäväksi.

Euroviisujen Suomen karsinta on tänään. Jääköön vaikka yöunet lyhyiksi, mutta tänä iltana pitää jännätä kuinka Suomelle käy. Tykkään kovasti seurata euroviisuja, vaikka Suomi ei olekaan mainetta ja kunniaa hirviöiden lisäksi oikeastaan koskaan saavuttanutkaan. Tänään oli Hesarissa juttua Suomen viisumenestyksestä (tai siis sen vähyydestä). Oma kärjistetty päätelmäni on, että nämä kolme tekijää ovat vuosien varrella pakostakin vaikuttaneet Suomen sijoituksiin 1) Suomen parhaat lauluntekijät eivät tarjoa laulujaan viisuihin 2) Suomalaisilla on vain niin erilainen maku kuin muilla eurooppalaisilla 3) Suomella on liian vähän naapurimaita eikä Suomi voi luottaa siihen, että saisi edes niiltä vähäisiltä naapureiltaan säälipisteitä.